SC Nicoladi Construct SRL@2008-2022. Toate drepturile rezervate.
0761055550
ADRIAN ILIE
Nicoladi Construct SRL, a luat fiinta in vara anului 2008 din pasiunea de a crea si reamenaja locuintele oamenilor la preturi rezonabile, si in ton cu noile realitati ale vremii. Firma si-a inceput lucrarile chiar la debutul crizei economice care a lovit Romania si Europa in acelasi timp, si nu a fost deloc usor, deoarece avantul, pe care il cunoscuse tara noastra in acest domaniu pana atunci, se prabusea in ruina.

De pe aceste pozitii, cu pasi marunti, preturi bune, seriozitate si calitate oferita, fie ca a fost vorba de lucrari de amploare sau nu, firme sau oameni simpli care doreau reamenajarea locuintei, Nicoladi Construct a sfidat criza si a supravietuit. Multumirea si recomandarile clientilor au atras, de multe ori dupa ele, noi lucrari, intarind capitalul de incredere al firmei.

Societatea este specializată în realizarea lucrărilor de construcţii, antrepriză generală, structuri din beton-armat, finisaje exterioare şi interioare, reabilitări clădiri existente, confecţii metalice cu materiale şi tehnologii moderne ce corespund standardelor de calitate impuse în executarea construcţiilor industriale şi civile.

Societatea si-a început activitatea cu lucrari de mai mica amploare, dar de a lungul timpului au existat si lucrari de mare amploare sub forma unor contracte de colaborare cu firmele Adesgo S.A., 1&1 Internet Development S.R.L., Triumf Construct S.A. etc.

Pentru atingerea obiectivelor propuse, firma conlucrează în regim de antreprenoriat sau parteneriat cu firme acreditate din următoarele domenii: arhitectură, proiectare, rezistenţă, canalizare, apă, gaz, electricitate, sisteme de alarmă, sisteme integrate de comunicaţii, sisteme de încălzire şi climatizare.

Obiectivul principal al firmei îl reprezintă satisfacerea celor mai exigente gusturi ale clienţilor fără a scădea calitatea şi siguranţa produsului final.

Clienţii noştrii sunt partenerii noştrii, fiecare lucrare pe care o executăm reprezintă un parteneriat cu clientul, o provocare pe care o luăm în serios şi o ducem la capăt în cele mai bune condiţii.

Firma noastra activeaza si in strainatate, in orasul Brugge, Belgia, si a colaborat cu firma Creon Construct BVBA, ca subcontractant, pana in 2016.

In prezent avem o colaborare excelenta cu firma Decoratie Thuyn Gebreders BVBA.

Avem angajaţi bine pregătiţi profesional şi specializaţi, fiecare în domeniul lor de activitate, pentru a face faţă oricăror provocări.